İzmir

84. İzmir Enternasyonal Fuarı'na doğru

10:36 23 Ağustos 2015 2 Yorum Var
84. İzmir Enternasyonal Fuarı'na doğru

Bu yıl ilk kez kurulacak "Fuar Sanat Sokağı"nda karikatür, resim, mask, çini, cam, kumaş el boyama, çanta, toka, el baskı atölyeleri gibi birçok atölye çalışması yer alacak

 84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl ilk kez "Fuar Sanat Sokağı" kurulacağı bildirildi. 

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Kültürpark uzun havuz etrafında yer alacak Fuar Sanat Sokağı'ndaki atölyeler, fuar süresince ücretsiz hizmet verecek.

Karikatür, resim, mask, çini, cam, kumaş el boyama, ebru, çanta, toka, el baskı atölyeleri gibi birçok atölye çalışmasının yer alacak.

- Fuar'da kültür-sanat

84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı, konserler, "Sinema Burada Festivali", yaz sineması, tiyatrolar, "Özgür Mikrofon Söyleşileri", seminerler, sergiler, sanat sokağı, atölyeler, karnaval, "Fuar Çocuk Köyü" ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Etkinlikler  kapsamında fuar süresince şarkıcı, yazar, gazeteci, oyuncu, yönetmen, müzik grubu, tiyatrocu gibi konusunda uzman birçok konuk 84. İEF’ye gelecek. 

- Konserler

84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek konserlerde 29 Ağustos gecesi MFÖ, 30 Ağustos'ta Funda Arar, 2 Eylül'de Şebnem Ferah ve fuarın son gecesi 6 Eylül'de de Mabel Matiz sahne alacak.

1 Eylül'de Kardeş Türküler özel konseri gerçekleştirilecek. 4 Eylül'de Gökhan Türkmen ve 5 Eylül'de de Hadise fuar ziyaretçileriyle buluşacak.

 

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • svd 8 yıl önce Şikayet Et
    @ izmirli Sende kesin AKP'lisin ki bayağ parlak fikirlerin var. Gerçekten yeni fuar alanına hiç ulaşım derdi yok. halbukii Alsancak saçma sapan bir yer ulaşım çok zor.
    Cevapla
  • izmirli 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke 84. fuar, yeni fuar alanında yapılsaydı,hem trafik açısından,hemde tanıtım açısından çok daha faydalı olurdu,izmirde chp li belediyelerin büyük düşünme kapasitesi yok.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.