İzmir

Karşıyaka'da "ulusal lisans" sevinci

13:14 05 Eylül 2015
Karşıyaka'da "ulusal lisans" sevinci

Kulüp başkanı Erten: "Bundan sonra aynı sıkıntıların tekrar yaşanmaması için daha dikkatli olmalıyız, daha disiplinli ve sistematik çalışmalıyız"

Karşıyaka Kulübü Başkanı Ali Erten, ulusal lisans almalarıyla ilgili olarak, "Bundan sonra aynı sıkıntıların tekrar yaşanmaması için daha dikkatli olmalıyız, daha disiplinli ve sistematik çalışmalıyız" dedi.

Erten, yaptığı yazılı açıklamada, uzun süredir üzerinde yoğun mesai harcadıkları "Ulusal Kulüp Lisans Belgesini" Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) almanın sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Yönetim kurulunda çok güzel bir ekip çalışması ile bu sonuca ulaştıklarını belirten Erten, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde UEFA ve TFF yetkililerine çok başarılı bir sunum ve savunma yaptık. Sonucunda mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getirerek para ve 4 puan silme cezasının ortadan kalkmasını sağladık. Bundan sonra aynı sıkıntıların tekrar yaşanmaması için daha dikkatli olmalıyız, daha disiplinli ve sistematik çalışmalıyız. Çünkü bazı rakiplerimizin ciddi anlamda puanları silindi. Bu işleri artık çok ciddiye almak gerekiyor."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.