İzmir

İzmir'deki sağanak

18:50 22 Eylül 2015
İzmir'deki sağanak

Ödemiş'in iki mahallesindeki su baskınından zarar gören alanlarda belediye ekipleri ile mahalle sakinlerinin temizlik ve tahliye çalışmaları sürüyor. 

Su baskının yaşandığı Kaymakçı Mahallesi'nde incelemelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgedeki zararı Valilik ve Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda tazmin edeceklerini belirtti. 

Bölgede kuvvetli sağanak nedeniyle afet yaşandığını dile getiren Kocaoğlu, "Burada suçlu aramak, birbirimize söz söylemek yerine önemli olan vatandaşın yarasını sarmak. Bir hatamız varsa hangi kurum olursa olsun onu el birliği ile gidermek. Gerisi boş laf" dedi.

Kaymakçı ve Çaylı mahallelerinde hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Kocaoğlu, "İtfaiye ekiplerimiz, Fen İşleri Müdürlüğümüz, bütün arkadaşlarımız burada. Sayın Valimiz ve Kaymakamımızla birlikte burada yarayı saracağız. Eksik ya da hata varsa gidereceğiz. Zararı el birliği ile tazmin edeceğiz. Cana gelmemesi çok büyük bir sevinç" diye konuştu. 

Ödemiş'in Kaymakçı ve Çaylı mahallelerinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve tarlaları su basmıştı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.