İzmir

Türkiye sandık başında

10:43 01 Kasım 2015
Türkiye sandık başında

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Binali Yıldırım, "Seçimlerin Türkiye'mizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Oyunu İzmir'in Urla ilçesindeki İmam Hatip Lisesinde 1056 numaralı sandıkta kullanan Yıldırım, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün vatandaşlar gibi görevlerini yaptıklarını ve oylarını kullandıklarını söyledi.

Seçimlerin öncelikle İzmir'e ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Seçimlerin aynı zamanda Türkiye'mizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını diliyorum. 2 Kasım sabahı Türkiye için her bakımdan önemli. Türkiye'nin istikrarı, güvenliği, milletin bekası için güçlü bir siyasi iradenin oluşması, her türlü sorunumuzu daha kolay, daha hızlı şekilde çözmemize yardımcı olacak. Etrafımızda yaşananları da dikkate aldığımızda bugün ülke gündemini fazlasıyla meşgul eden terörün ülkenin gündeminden çıkması için mutlaka ve mutlaka siyasi istikrar çok önemlidir.

Seçimler demokrasi bayramıdır. Bir demokrasi bayramını bugün tekrar kutluyoruz. 50 milyonun üzerindeki seçmenimiz, yurdun her köşesinde oy hakkını kullanacak ve demokrasi bayramında, ülkenin geleceğinde, istikrarında 'ben de varım' demiş oluyor. Tekrar hayırlı uğurlu olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.