İzmir

İzmir'deki sahte içkiden ölüm iddiası

19:18 28 Kasım 2015
İzmir'deki sahte içkiden ölüm iddiası

Olayla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı

İzmir'de 6 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin ise tedavisinin sürdüğü alkol zehirlenmesi olayıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Konak ilçesi Hatay semtinde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin ise tedavisinin sürdüğü alkol zehirlenmesi olayıyla ilgili soruşturmayı yürüten İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sahte içkinin dağıtımını yaptığı ileri sürülen  E.Ö. ve M.F'yi de gözaltına aldı.

Zanlıların, emniyetteki ifadelerinde, sahte içkileri belli bir ücret karşılığında Ş.S'den aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan, sahte içkilerin imalatını yaptığı iddia edilen Ş.S'nin yakalanması için özel ekip kurulduğu ve tüm Türkiye'de arandığı bildirildi.

Bu arada, Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam eden 7 kişinin hayati tehlikelerinin sürdüğü kaydedildi. 

- Olay

İzmir'in Konak ilçesinde 10 kişi, 23 Kasım'da alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurmuş, Haluk Ulutürk (50), Alempenah Candar (63) ve Ömer Akgün Yüngeviş (59) müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Alkol zehirlenmesi şüphesiyle 23 Kasım'da Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Köksal Çetin ve Birol Bacaklı (45) da, dün gece müdahaleye rağmen hayatlarını kaybetmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si önceki gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.