İzmir

Torbalı'da vatandaşlara kömür yardımı

17:43 02 Aralık 2015
Torbalı'da vatandaşlara kömür yardımı

Torbalı Kaymakamı Memük: "Kömür yardımı yapıalcak vatandaşların listesi düzenli olarak güncelleniyor, evine doğalgaz bağlatan vatandaşlara kömür yardımı yapmıyoruz"

 Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, ilçede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla kömür yardımı yapılan vatandaşların listesinin düzenli olarak güncellendiğini, evine doğalgaz bağlatan vatandaşlara kömür yardımı yapılmadığını söyledi.

Memük, yaptığı açıklamada, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile şehit yakını ve gazilere yılda toplam bin ton 750 kilogram kömür yardımı yapıldığını hatırlattı.

Kömür yardımı alacak vatandaşların listesinin düzenli olarak güncellendiğini kaydeden Memük, "Evine doğalgaz bağlatan vatandaşlara kömür yardımı yapmıyoruz. Mesela vatandaş geçen yıl kömür kullanıyormuş, bu yıl doğalgaz kullanmaya başlamış, ekiplerimiz bunun takibini yaparak, onları listeden çıkarıyor. İlçemiz göç alan bir yer, ilçeye yeni gelmiş ihtiyaç sahipleri de listeye alınıyor. Kömürler, liste güncellenerek dağıtılıyor" diye konuştu.

Memük, kömür yardımı alacakların belli kriterleri taşıması gerektiğine dikkati çekerek, kriterlere uymayanlara kömür dağıtımının söz konusu olmadığını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.