İzmir

İş adamı Mustafa Koç'un vefatı

16:50 21 Ocak 2016
İş adamı Mustafa Koç'un vefatı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatına ilişkin, her kesimin takdirini kazanan çok önemli bir kişiliği erken kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.

Yorgancılar, yaptığı yazılı açıklamada, “Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden Sayın Mustafa Koç’un vefatından derin bir üzüntü duyuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Gerek karakteri ile gerekse iş adamı kimliği ile her kesimin takdirini kazanmış çok önemli bir kişiliği çok erken yaşta kaybetmenin acısı büyük. Ülkemizin başı sağ olsun. Ülkemiz için çok önemli bir kayıp olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk de Türk iş ve ihracat dünyasının çok büyük bir değerini kaybettiğini belirterek, “Bugün güne büyük bir şokla uyandık. Hepimizin başı sağolsun" ifadesini kullandı.

Deniz Ticaret Odasından yapılan açıklamada ise Türk iş dünyasının çok değerli bir ismi kaybettiğine işaret edilerek, "Üzüntümüz büyüktür. Sayın Mustafa Koç örnek bir girişimci, cesur bir sanayici, iyi bir eş ve baba, eğitim ve sağlık alanlarında önemli hizmetleri olan hayırsever bir insandı" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.