İzmir

Pınar Karşıyaka'ya tur için galibiyet lazım

11:13 09 Şubat 2016
Pınar Karşıyaka'ya tur için galibiyet lazım

ULEB Avrupa Kupası K Grubu'nun son maçında yarın İtalyan ekibi Grissin Bon ile İzmir'de mücadele edecek Pınar Karşıyaka, müsabakadan galip ayrılması halinde adını son 16 turuna yazdıracak.

K Grubu'nda son maçlar öncesinde averajla 2. sırada bulunan Pınar Karşıyaka, Grissin Bon ile yarın saat 20.00'de Karşıyaka Arena'da karşılaşacak. Rakibini mağlup etmesi halinde adını son 16 turuna yazdıracak yeşil-kırmızılı ekip, aksi bir sonuçta kupaya veda edecek.

Dolomiti Energia takımının lider olarak çıkmayı garantilediği grupta, yoluna devam edecek ekip Pınar Karşıyaka veya Grissin Bon olacak.

Yeşil-kırmızılı ekip, bir üst tura yükseldiği takdirde N Grubu'nun birincisiyle eşleşecek. N Grubu'nda son maçlar öncesinde lider durumda bulunan Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka'nın olası rakipleri arasında yer alıyor.

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı bulunan Juan Palacios'un yanı sıra rahatsızlığı devam eden Kenan Sipahi'nin de yarın forma giyemeyeceği bildirildi. Karşılaşmanın biletleri tam 20, öğrenci 10 liradan satılacak.


- Avrupa'da 149. randevu

Avrupa kupalarında 149. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, şimdiye kadar oynadığı maçlarda 70 galibiyet, 77 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
Bu müsabakalarda 11 bin 635 sayı üreten İzmir temsilcisi, potasında 11 bin 579 sayı gördü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.