İzmir

EGİAD ve BIC Angels arasında işbirliği protokolü

17:57 12 Şubat 2016
EGİAD ve BIC Angels arasında işbirliği protokolü

Ege Genç İş Adamları Derneği (EGİAD) ile BIC Angels arasında "Melek yatırım ağı" işbirliği protokolü imzalandı.

EGİAD binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan EGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın Buğra İlter, Hazine Müsteşarlığı tarafından akredite edilen Ege Bölgesi'nde tek melek yatırım ağının EGİAD Melekleri olduğunu belirtti.

EGİAD Melekleri olarak , BIC Angels ile bölgenin ve Türkiye'nin girişimcilik eko sistemine büyük katkılar sağlayacağını aktaran İlter, "Tüm yatırımcı ağlarında olduğu gibi bizim de amacımız genç girişimciler başta olmak üzere her düzeyde girişimcileri desteklemek ve girişim fikirlerini yatırımcıyla bir araya getirmektir. Böylelikle üretim ve istihdamın artışına destek olarak ekonomik kalkınmanın gerçekleşmesine de katkı sağlamak istiyoruz. Teknoloji ve somut ürün geliştirmeye dayalı projeler öncelikli olmak üzere her alanda yatırımlarla ilgileniyoruz" dedi.

İlter, EGİAD Melekleri Yatırım Ağı'na iş fikri, projesi ve iş planı olan girişimcilerin başvurabileceğini anlatarak, İstanbul odaklı gelişen melek yatırımcılığını İzmir'de canlandırmak üzere yola çıktıklarını kaydetti.

BIC Angels Investments Yönetim Kurulu Başkanı Joachim Behrendt ise EGİAD ile yaptıkları işbirliği nedeniyle mutlu olduğunu ifade ederek, bu ağ sayesinde girişimcilerin projelerini hayata geçirebileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya ve Joachim Behrendt arasında protokol imzalandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.