İzmir

Case yerli bahçe traktörünü İzmir fuarında tanıttı

12:46 13 Şubat 2016
Case yerli bahçe traktörünü İzmir fuarında tanıttı

Sağlam, güçlü ve modern tasarımlı ürünleriyle tarım sektöründe profesyonellerin tercihi olan Case IH traktörlerinin yeni ürünü JXB serisi İzmir'deki Agroexpo Eurasia - 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda tanıtıldı.

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, yaptığı açıklamada, Case IH markasıyla sundukları makineleri çiftçilere en iyi teknik özellik ve en şık görünüşteki traktörlerde bir araya getirdiklerini belirtti.

Case IH'in yeni modeli olan Case IH JXB'yi İzmir'deki fuarda çiftçilerle buluşturduklarını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"Yeni modellerimiz, fuar ziyaretçileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Özellikle çok uzun zamandır merakla beklenen, Case IH ailesinin en yeni üyesi, yerli bahçe traktörü Case IH JXB, modern tasarımı, ideal ölçüleri ve yüksek teknolojisiyle önemli bir boşluğu dolduracak. Case IH JXB yerli bahçe traktörünü, JX 65B, JX 75B ve JX 90B modelleriyle Türk tarımının hizmetine sunmuş olmaktan dolayı çok gururluyuz. Buna ek olarak, Puma 230 CVX Platinum Edition ile traktörde 'güç ve şıklığın' bir arada sunulabileceğini gösteriyoruz. Türkiye'nin en güçlü motoruna sahip sahip traktörü Magnum 380 CVX ise Case IH'in alanındaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlıyor. CASE IH'in yenilikçi, 'premium' marka vizyonuyla üretilen makinelerini, önümüzdeki dönemde de çiftçilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz."

- Yerli bahçe traktörü "Case IH JXB" beklentileri fazlasıyla karşılayacak

Case IH ailesinin yeni yüzü olan JXB serisi 65, 78 ve 88 HP gücünde 3 farklı motor seçeneği sunuyor. Gücü, yüksek tork değerleri, performansı ve güvenilirliğiyle kendini kanıtlamış, 4 silindirli, Turbo-Intercooler motorları, sahip oldukları Tier 3 emisyon standardıyla güç ve ekonomiyi buluşturuyor.
Standart olarak sunulan 12 İleri 12 Geri Powershuttle transmisyonu ile geniş bir çalışma hız aralığı sağlayan JXB serisi, direksiyonun yanında yer alan Powershuttle mekik kolu sayesinde özellikle sıra sonlarında debriyaja basmadan ileri ve geri hareketi yaparak hızlı ve kolay bir dönüş sağlıyor.
Case IH JXB serisi standart olarak sunulan 4 hidrolik güç çıkışı, 3 bin kilogram kaldırma kapasitesi ve sıra sonu dönüşlerde ekipmanı tek bir dokunuşla kolay ve hızlı bir şekilde kaldırıp indirebilmeyi sağlayan "Lift-0-Matic" sistemi ile pek çok tarımsal ekipmanla verimli bir şekilde çalışmayı sağlıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.