İzmir

Şırnak'taki terör saldırısı

20:43 24 Mart 2016
Şırnak'taki terör saldırısı

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Cemil Koç'un Gaziemir ilçesindeki ailesi ve Bergama'daki babaevine acı haber ulaştırıldı.

Şehidin, Irmak Mahallesinde yaşayan eşi Nuray ile çocukları Gizem ve Furkan Koç'un evine gelen meslektaşları, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

Şehidin evinin bulunduğu sokağa ve eve Türk bayrakları asılırken, haberi alan yakınları, mahalle sakinleri ve meslektaşları şehidin ailesine taziyede bulundu.

Meslektaşları, şehit Koç'un terör örgütü PKK mensupları ile çatışma esnasında ağır yaralandığını, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen şehit düştüğünü aktardı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğünde görevli olan şehidin gönüllü olarak geçici görevle Şırnak'a gittiği belirtildi.

Şehidin oğlu Furkan Koç'un İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulunda, kızı Gizem Koç'un ise üniversitede okuduğu öğrenildi.

- Şehidin Bergama'daki babaevinde de yas var

Şehidin, Bergama ilçesi Ovacık Mahallesi'nde yaşayan babası Tevfik ve annesi Saniye Koç'un evine gelen Bergama İlçe Emniyet Müdürü Ayhun Yumrukkaya, aileye acı haberi verdi.

Haberi alan ailenin yakınları ve komşuları taziyelerini iletirken babaevine de Türk bayrağı asıldı. Şehidin 4 kardeşi bulunduğu, ağabeyinin emekli polis olduğu bildirildi.

Şehit polis memuru Cemil Koç'un cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip Kurşunlu Camisi'nde düzenlenecek tören sonrası Ovacık Mahalle mezarlığında defnedileceği ifade edildi.

Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 2'si ağır 3 polis memuru yaralanmış, Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan polislerden Koç, müdahaleye rağmen şehit düşmüş, 2 polis tedavi altına alınmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.