İzmir

Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümü

14:42 10 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 171'inci yıl dönümü dolayısıyla Urla ilçesinde tören düzenlendi.

Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Törende konuşan Urla İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Şahin, son günlerde verilen şehitler nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirterek, bu dönemde kendilerinden desteği esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de kamuda güvenliğin önemine işaret ederek, "Bunu tesis etmek de özellikle böyle zorlu bir coğrafyada, dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu bir bölgede çok kolay bir iş değildir. Bunun için ekstra efor sarf etmek lazım. İşte Urla Polis Teşkilatımız da bu yılın büyük bir bölümünü günde 12'şer saat çalışarak geçirdiler..Vatan millet uğruna seve seve çalıştılar, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında yarışmaya giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Programın sonunda Urla Belediye Konservatuarı öğrencilerinin oynadığı “İletişim Yolunda Dolandırıcılık” konulu kısa tiyatro oyunu sahnelendi.

Törene Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile Urlalılar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.