İzmir

"En hızlı" postacılar İzmir'de belirlenecek

16:59 29 Mayıs 2016
"En hızlı" postacılar İzmir'de belirlenecek

45. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nın Türkiye finali İzmir'de yapılacak.

PTT'den yapılan açıklamada, PTT AŞ'nin hizmetleri en iyi şekilde sunmanın yanı sıra şirket personeli arasında sosyal dayanışmayı sağlamayı ve personele sportmenlik ruhu kazandırmayı amaçladığı belirtildi.

Bu kapsamda önem verilen organizasyonlardan birisinin de 1972 yılından itibaren posta dağıtıcıları arasında yapılan, "Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması" olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Biz PTT olarak, 1981 yılından itibaren ülkemiz adına bu yarışmalara iştirak etmekteyiz. PTT'den Türkiye genelinde 66 erkek ve 36 bayan çalışanın katılacağı 45. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali, 1 Haziran'da İzmir'de yapılacak. Yarışta bayanlar 5 kilometre, erkekler ise 10 kilometre yürüyecek. Yarışma sonucunda erkeklerde ilk 10, bayanlarda ise ilk 6’ya giren sporcular Ankara'da kampa alınacak, kamp sonunda belirlenen 5 erkek ve 3 bayan sporcu 45. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek."

Açıklamada, bugüne kadar Balkan ülkeleri arasında yapılan yürüyüş yarışmalarında takım halinde erkeklerde 15 birincilik, 9 ikincilik, 4 üçüncülük; bayanlarda 5 birincilik, 5 ikincilik, 1 üçüncülük; ferdi olarak erkeklerde 6 birincilik, 5 ikincilik, 7 üçüncülük; bayanlarda 5 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük dereceleri elde edildiği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.