İzmir

AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli Bergama'da

17:34 11 Haziran 2016
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli Bergama'da

Bergamayı ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kötü alışkanlıklardan kurtaran sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirtti.

AK Parti Milletvekili Sürekli, Bergama ilçesini ziyaretinde Kaymakam Osman Nuri Canatan'ın yanına giderek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra AK Parti Bergama Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, AK Gençlik Bilir Altay Halı Saha Futbol turnuvasının final karşılaşmasını izleyen Sürekli, birinci olan takıma kupasını verdi.

Burada konuşan Sürekli, yapılan organizasyondan dolayı partisinin gençlik kollarını tebrik ederek, "Ülkemizin terörle mücadele ettiği, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tip organizasyonlar gerçekleştiren Bergama AK Parti Gençlik Kollarını kutluyorum. Spor barış ve kardeşliktir. Özellikle gençlerimiz kötü alışkanlıklardan kurtaran, sportif faaliyetleri her zaman destekliyoruz" dedi.

20 takımın karşılaştığı organizasyonda birinci, Bilir Altay, ikinci Zübeyde Hanım İlköğretim okulu, üçüncü Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri, dördüncü ise AK Gençlik oldu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.