İzmir

İş Bankası, Ödemiş'te kitap dağıtacak

13:36 14 Haziran 2016
İş Bankası, Ödemiş'te kitap dağıtacak

Türkiye İş Bankası Ödemiş Şubesi "Karnenin Göster Kitabını Al" kampanyası kapsamında öğrencilere bin adet kitap dağıtacak.

Atatürk İlkokulu öğrencilerine kitap dağıtım törenine katılan İş Bankası Ödemiş Şube Müdürü Cemallettin Aydoğan, bankanın ilk olarak 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı "Karneni Göster Kitabını Al" kampanyası kapsamında bu yıl öğrencilere "Mars'a Nasıl Giderim ? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar" isimli kitabın dağıtıldığını ifade etti.

Ülke genelinde 1 milyonu aşkın ilk ve orta öğretim öğrencisine kitap armağan edileceğini bildiren Aydoğan, Ödemiş'te de bin kitap dağıtılacağını kaydetti.

Aydoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öğrenciler hediye kitaplarını İş Bankası şubelerinden alabilecekler. Amacımız çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmasıdır. Bu yılki kampanyamızla 9 yılda 11 milyonu aşkın kitap dağıttık. Kitaplarımız aynı zamanda görme engelli çocuklarımız için Braille alfabesiyle de basılıyor. Kampanyamız Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İsviçre, KKTC, Kosova, Bahreyn ve Rusya olmak üzere 12 ülkedeki İş Bankası şubelerinden de yürütülüyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.