İzmir

İzmir'de hırsızlık iddiası

11:01 24 Haziran 2016
İzmir'de hırsızlık iddiası

Buca ilçesinde bir fotoğraf stüdyosundan "kiralama bahanesiyle" aldıkları kamera, fotoğraf makinesi ile makinelere ait aksesuarları kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran fotoğraf stüdyosu sahibi E.E. (26), stüdyosundaki kamera ve fotoğraf makineleri ile bunlara ait malzemeleri kiralama talebinde bulunan bir kişi ile 700 lira karşılığında anlaştıklarını, cihazları almaya otomobille gelen 2 kişinin, söz konusu malzemeleri alarak kaçtıkları iddiasıyla şikayetçi oldu.

Çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Alsancak 1483 Sokak'ta izine rastladıkları zanlılardan K.B'yi (41) yakaladı.

Şüphelinin kaldığı evdeki aramada çalındığı iddia edilen 1 kamera, 4 lens kamera, 1 tripot, 2 ışık ayağı ve 1 lens çantasının yanı sıra aynı yöntemlerle başka yerlerden alınmış 1 kamera, 1 fotoğraf makinesi ve 3 lens kamera daha bulundu.

K.B'nin verdiği bilgiler doğrultusunda, E.Y.(22) ve Ö.A.(29) düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan K.B. tutuklanırken, E.Y. ve Ö.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.