İzmir

Yıkım sırasında düşen molozlar, elektrik tellerini kopardı

20:29 23 Ağustos 2016
Yıkım sırasında düşen molozlar, elektrik tellerini kopardı

Karabağlar ilçesinde 4 katlı binanın yıkımı sırasında düşen molozlar, elektrik tellerine zarar verdi.

Alınan bilgiye göre, Bozyaka Mahallesi'nde 2919 Sokak'ta, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan 4 katlı binanın son katındaki tuğla duvarın bir kısmı, elektrik tellerine de zarar vererek büyük bir gürültüyle çöktü.

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kopan elektrik telleri nedeniyle bazı evlerde elektronik eşyaların zarar gördüğü belirtildi.

Yıkımın gerçekleştirildiği binanın karşısındaki apartmanda oturan Aydın Mutlu Erdoğan, olay anını gördüğünü belirterek, binanın yukarısından büyük bir blok koptuğunu söyledi. Erdoğan, "Yukarıdan kopan blok, elektrik tellerinin üzerine devrildi. Bizim kapının önüne yıkıldı. Şantiye şefi ve sorumlu müteahhit ortada yok. Sokak aralarında milletin güvenliğini düşünecek şekilde yıkım yapmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Yıkım yapılan binanın yan apartmanında oturan Seval Ayhan ise binadan kopan bloğun elektrik tellerinin üzerine devrildiğini belirterek, "Duvar üstten kaydı. Karşı apartmana girdik hemen arkamızdan ses oldu. Ev çok sallandı" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.