İzmir

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:

16:32 30 Ağustos 2016
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, biraz daha çalışmaya, dirençli olmaya ve disiplinli oyuna ihtiyaçlarının olduğunu bildirdi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen ara nedeniyle, oyunculara izin verdiklerini yarından itibaren Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.

Cumartesi günü saat 17.00'de Akhisar Şehir Stadı'nda Bandırmaspor'la özel bir maç yapacaklarını belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Yarından itibaren yapacağımız çift antrenmanlarla hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde zorlu bir fikstürümüz var. Deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaştıktan sonra Beşiktaş'ı konuk edeceğiz. Galatasaray maçında özellikle ilk yarıdaki attığımız golden sonraki oyun bizi üzdü. İkinci yarı toparlanmıştık ama öne geçecek golü atamadık. Biraz daha çalışmaya, dirençli olmaya ve disiplinli oyuna ihtiyacımız var. Transferde bir çalışmamız yok ancak son anda önemli bir isimle anlaşma durumumuz olursa transfer yapabiliriz."

Arslan, iyi bir takım olduklarını ancak geçen sezonki başarıdan dolayı rehavete kapılmamaları gerektiğini belirterek, "Geçen sezon aldığımız sonuçlar bizi rehavete götürürse sıkıntılı bir sürece girmiş oluruz. Daha yere ayakları sağlam basan, geçen seneyi unutan bir yapıda olmalıyız. Geçen senede kalırsak, bu doğru olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve Hırvatistan maçlarına da değinen Arslan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihine saygı duyduğunu aktardı.

Arslan, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra bir değişimin gerçekleşmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Milli takım rekabete açık, başarılı ve dinamik oyuncuların bir araya geldiği bir yapıda. Çok da acele etmeden biraz daha sabıra ihtiyacımız var. Fatih hocanın kadro tercihi radikal gibi görünüyor ama başarılı olacağına inanıyorum. Rusya ve özellikle Dünya Kupası elemelerindeki ilk maçta Hırvatistan karşısında başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.