İzmir

30 Ağustos Zafer Bayramı

17:14 30 Ağustos 2016
30 Ağustos Zafer Bayramı

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın onurunu yaşatan her bir şehidi, gaziyi saygıyla andıklarını ve onların bıraktığı mirasa tüm İzmirlilerle sahip çıktıklarını bildirdi.

CHP İzmir teşkilatı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Güven, törende yaptığı konuşmada tarih boyunca hatırlanacak ve kutlanacak 30 Ağustos'un bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülkenin geleceği ve demokrasi için her türlü desteği verdiğini belirten Güven, bu destek sebebiyle terör örgütlerinin hedefi haline geldiğini kaydetti.

Güven, bu ülkenin hangi şartlar altında kurulduğunu bildiklerini ifade ederek, "Bu ülke için feda edilen canları, yetim kalan çocukları, eşsiz kalan bacıları, evlatsız kalan ana babaları unutmadık. Bu ruhla bu yıl 94. yıl dönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın onurunu bize yaşatan her bir şehidimizi, gazimizi saygıyla anıyor ve onların bıraktığı mirasa tüm İzmirlilerle sahip çıkıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.