İzmir

Bostanlıspor'dan şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz hizmet

18:51 31 Ağustos 2016
Bostanlıspor'dan şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz hizmet

İzmir'de faaliyet gösteren amatör spor kulübü Bostanlıspor, kulübe bağlı spor okullarında spor yapacak şehit ve gazi çocuklarından ücret alınmayacağını bildirdi.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, spor kulübünün 3 Eylül'de başlayacak yeni dönem spor okullarına kayıt yaptıracak şehit ve gazi çocuklarından ücret alınmayacak.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şehit ve gazi çocuklarına spor malzemelerinin de ücretsiz verileceğini belirterek, "Vatanımız uğruna canını veren şehitlerimizle yine vatanımız uğruna gazi olanların çocukları bizim çocuklarımızdır. Onlara ücretsiz spor yaptırmayı kararlaştırdık" ifadelerini kullandı.

Erboy, kış sezonunda futbol, basketbol, tenis, cimnastik, ragbi, beyzbol, softbol, masa tenisi, dart, aikido, kılıç sanatı, samba, aerobik step branşlarında faaliyet gösterileceğini kaydetti.

Başkan Erboy, "Kayıtlarımız Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde bulunan kulüp binamızda devam ediyor. Çeşitli yaş gruplarına spor yaptırmak istiyoruz. Amacımız doğru eğitimle çocuklarımızı spor terbiyesi, eğitimi ve öğretimiyle bilinçli geleceğe hazırlamak. Yola çıkarken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklı olanını severim' sözünü kendimize örnek aldık ve çalışmalarımızda bu söz üzerine odakladık." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.