İzmir

"Sevinç ve Gözyaşı 1915" galası

22:37 20 Eylül 2016
"Sevinç ve Gözyaşı 1915" galası

Korsavaş Türkiye Gazileri Derneği İzmir Temsilciliğince şehit yakınları, gaziler ve ailelerine destek amacıyla hazırlanan "Sevinç ve Gözyaşı 1915" tiyatro gösteriminin galası yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen galada konuşan Korsavaş Türkiye Gazileri Derneği İzmir Temsilcisi emekli Binbaşı Orkan Özbek, Kore ve Kıbrıs gazilerine hizmet için 8 yıl önce kurulan derneğin 3 yıl önce İzmir şubesini açtıklarını, aynı zamanda terörle mücadelede şehit olan asker ve polis yakınları ile gazilere de hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu haline geldiklerini söyledi.

Bu amaçla sürekli yeni projeler geliştirdiklerini ifade eden Özbek, daha önce de "vatan size, çocuklarınızın eğitimi bize emanet" projesi ile tüm Türkiye'deki TEOG sınavlarına hazırlanan 174 şehit ve gazi çocuğuna internet üzerinden ücretsiz interaktif eğitim imkanı sağladıklarını ifade etti.

Özbek: "Sevinç ve Gözyaşı 1915'in büyük İzmir galasını başlatıp tüm Türkiye'ye yayacağız. Şehit yakınları, gaziler ve ailelerine destek için varız. Şehit ve gazilerin sadece özel günlerde değil, hergün hatırlanması için çalışıyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.