İzmir

Genç yelkenciler, Tatlısu'yu ziyaret etti

13:24 28 Eylül 2016
Genç yelkenciler, Tatlısu'yu ziyaret etti

Çeşme Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Akdurak ve genç yelkenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'yu ziyaret etti.

Çeşme Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Akdurak, Türkiye Pirat Şampiyonası'nda 420 sınıfı erkekler gençler ve genel klasman birincileri Arman Tıhmınlıoğlu-Ferit Arman Çavdar ikilisi ve aynı sınıf kızlarda birinciliğe ulaşan Leyla Şenocak-Aylin Tezol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile bir araya geldi.

Akdurak, ziyarette yaptığı konuşmada, bu tür şampiyonlukları ileride olimpiyatlar için atılmış adım olarak gördüklerini belirterek, "Başarımızdaki en büyük etken ise erkek ve kız sporcularımızın kendi içlerindeki uyumu yakalamış olmaları. Başarıların artarak devam etmesini bekliyoruz." dedi.

Tatlısu ise, İzmir'in uzun bir sahile sahip olduğunu ve Türkiye'de su sporlarının lokomotifi olması gerektiğini ifade ederek, "Sporcularımızın bu başarıları kazanması doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Umarım bu başarıların devamı gelir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.