İzmir

Ödemiş Belediye Başkanı Badem:

15:29 12 Ekim 2016 1 Yorum Var
Ödemiş Belediye Başkanı Badem:

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, hafta sonu İzmir'i ziyaret etmesi beklenen Başbakan Binali Yıldırım'ın, Ödemiş'te çalışmaları tamamlanan bin kadar konutun doğalgaz işlemini başlatacağını söyledi.

Badem, düzenlediği basın toplantısında Başbakan Yıldırım'ın bu yıl içinde ikinci kez Ödemiş'i ziyaret edeceğini belirterek, Başbakanın ziyaretinde bazı hizmetlerin açılışını gerçekleştireceğini kaydetti.

Bunun için çeşitli etkinlikler organize ettiklerini ifade eden Badem, Başbakanın kadın çiftçilerle ilgili ödül törenine katılacağı bilgisini verdi.

Altı ay önce temeli Başbakan tarafından atılan doğalgaz iletim hattından konutlara ilk doğalgazın verileceğini dile getiren Badem, "Zafer Mahallesinde tamamlanmış bin civarında konutun gaz verme işlemi, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından yapılacak. O anda canlı olarak bir evden canlı yayın yapabilirsek ilk ocağın yanmasını aktarmaya çalışacağız." dedi.

Badem, ay sonuna kadar 6 bin konutun, kasım ayının sonuna kadar da ilçenin yüzde 60'ının doğalgaz işleminin tamamlanacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • 52605 7 yıl önce Şikayet Et
    ödemiş belediyesi çok güzel olmuştur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.