İzmir

Maçın ardından

22:02 13 Şubat 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, "Maçın sonunu doğru oynayamadık" dedi.

Buruk, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Balıkesirspor'un üstün oynadığı ilk yarının ardından ikinci devreye daha iyi başladıklarını söyledi. Aradıkları golü bulup, öne geçtiklerini kaydeden Buruk, şöyle konuştu:

"Öne geçtikten sonra rakibimizin pozisyon vereceğini biliyorduk fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Savunmayı güçlendirme adına hamleler yaptık. Maçın sonunu doğru oynayamadık, oyuncularımız saha içindeki yerlerini koruyamadılar. Kendi sahamızda 2 puan kaybettik, üzgünüz. Daha çok çalışıp daha iyi oynayacağız.


- Balıkesirspor cephesi


Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise mağlup duruma düştükleri müsabakada son dakikada buldukları beraberlik golünün kendileri için teselli olduğunu kaydetti.

Özellikle müsabakanın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını belirten Cangök, "Göztepe ikinci devre biraz daha derli toplu oynayamaya başladı. Yandan gelen bir topla golü buldular. Son dakikada gelen gol emeklerimizin karşılığı oldu. 1 puan bizim için çok değerli değil ama mağlup olsak bir yıkım yaşayabilirdik." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.