İzmir

Ödemiş'ten Suriyelilere yardım

20:10 26 Şubat 2017
Ödemiş'ten Suriyelilere yardım

Ödemiş ilçesinde, Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Bölge Temsilciliğince düzenlenen kampanyada Halepliler için toplanan yardım malzemeleri, dualarla bölgeye gönderildi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği İzmir Bölge Temsilciliği tarafından Ödemiş'te düzenlenen kampanyada toplanan 1 tır yardım malzemesinin bölgeye gönderilmesi dolayısıyla Köşe Başı Camisi önünde tören düzenlendi.

Derneğin İzmir Bölge Temsilcisi Ali Mamak, törende yaptığı konuşmada, Suriye'deki mazlum halka daha önce Türkiye genelinden bin 2 yüz 66 tır gönderdiklerini, İzmir'den de 21'inci tırı yola çıkartmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Suriye'deki savaş mağdurlarına yardım malzemelerini kendi elleriyle teslim ettiklerini ifade eden Mamak, şunları kaydetti:

"Devletimiz de Kızılay ve AFAD gibi kuruluşlarıyla bizi destekliyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar sizlerin yardımlarını buralara sağsalim yetiştirmenin telaşındayız. Bu etkinliğimize destek veren Ödemiş halkımıza, esnafımıza, sivil toplu kuruluşlarına, Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve Kaymakamımız Celil Ateşoğlu'na destekleri için teşekkür ediyoruz."

Törende daha sonra yardım tırı yapılan duayla yola çıktı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.