İzmir

Ödemiş'te yaptırılan halı sahalar açıldı

20:22 19 Mart 2017
Ödemiş'te yaptırılan halı sahalar açıldı

Ödemiş ilçesinin kırsal mahallelerinden Ertuğrul ve Alaşarlı mahallelerinde yaptırılan halı sahalar törenle hizmete açıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ertuğrul Mahallesi girişinde yaptırılan halı sahanın açılışında yaptığı konuşmada, İzmir’in birçok yerinde halı saha yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

AK Parti'li belediyelerin bulunduğu Kiraz, Kınık, Menderes ve Kemalpaşa’da yaptırdıkları halı sahaların daha önce gençlerin hizmetine sunulduğunu ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"Bazıları, 'acaba hükümet sadece AK Parti'li belediyelere mi hizmet ediyor diyebilir.' AK Parti'li belediye başkanları şehirlerine hizmet almak için canla başla çalışıyorlar, devamlı Ankara’ya gelerek bu konularda bizimle teşrikimesai yapıyorlar. Hiç bir CHP’li belediye başkanı bugüne kadar bize gelip böyle bir istekte bulunmadı. Ayrımcılık yapmadık, yapmayız. Bugün açacak olduğumuz iki halı sahadan 5 mahallemiz yararlanacak."

Dağ, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini, 16 Nisan’da yeni bir yöne gireceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Yeni bir alana doğru gidiyoruz. Bu, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasıdır. Buna neden gerek vardı? Bu millet 15 Temmuz‘da bir işgali daha püskürtmüştür. Türkiye Cumhuriyeti üzerinde iki başlı sistem nedeniyle bir tarafta güçlü cumhurbaşkanı, bir tarafta güçlü başbakan her seferinde bir operasyon içerinde Türkiye’yi tutular. Cumhurbaşkanına yeri geldi müdahale ettiler, yeri geldi başbakana müdahale ettiler. Artık söz sahibi olacak kişinin iki başlı sistemde olmaması için işte buna gerek var.”

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de 2014 yerel seçimleri öncesinde bazı vaatlerde bulunduklarını hatırlatarak, "Özelikle merkezin dışında kalan mahallerimize ortak kullanım alanı olarak halı saha söz vermiştik. Bugün iki halı sahamızı daha sizlerin hizmetine sunuyoruz." dedi.

Açılışlara AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ile belediye meclisi, AK Parti Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.