İzmir

Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması

21:40 13 Mayıs 2017
Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Muğla'da uçuruma yuvarlanan yolcu midibüsünün hareket ettiği İzmir'in Buca ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, midibüsün hareket ettiği Yaylacık Mahallesi'ni ziyaret eden Delican, kazada hayatını kaybeden ve yaralananların yakınlarıyla görüştü.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Delican, böyle bir felaket ve acı karşısında kelimelerin kifayetsiz kaldığını dile getirerek şunları kaydetti:

"Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu öyle büyük bir acı ki gerçekten insanın dilinden dökülecekler dahi teselli sayılmıyor. Anneler Günü gezisi planlayarak yola çıkan onlarca kadınımız ve çocuğumuzu felaket ötesi bir kazada kaybettik. Haberi alır almaz, Buca Yaylacık Mahallesi'ne giderek bu acıya ortak olmaya çalıştım. Böyle manevi bir günün öncesinde bir arada olmak, dayanışmak için çıktıkları yolda can veren annelerimize, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın durumlarını da yakından takip ediyoruz. İnşallah, kayıplarımız büyümez ve acı haberler almaya devam edilmez. Şifa dualarımız onlarla. Hükümetimiz ve devletimizin tüm kurumları, kazanın ayrıntılarını ortaya çıkarmak için canla başla çalışıyor. İzmir'imizi ve milletimizi mateme boğan bu türlü kazaların önüne geçmek için alınacak tedbirleri hepimiz önemsemek zorundayız. Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.