İzmir

Emniyetten "Biz İzmiriz" projesi

16:20 22 Haziran 2017
Emniyetten "Biz İzmiriz" projesi

İzmir Emniyet Müdürlüğü, daha güvenli bir kent yaratmak için başta belediyeler olamak üzere sokakta halka doğrudan hizmet ulaştıran kuruluşların çalışanlarına yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, belediyeler ile İZSU, PTT, GDZ Elektrik ve İzmirgaz gibi sokakta doğrudan vatandaşa hizmet götüren kurumların çalışanları, "Biz İzmiriz" proje kapsamında 39 oturumda yapılan toplantılarla uyuşturucuyla mücadeleden asayiş olaylarına kadar birçok alanda bilgilendirildi.

- Olumlu geri dönüşleri alınmaya başladı

Yapılan çalışmaların ardından olumlu geri dönüşlerinin alınmaya başlandığı ifade edilen açıklamada, şunları kaydedildi:

"Aktarılan bilgiler sayesinde çok sayıda ihbar alınmış, Whatsapp iletişim hattımıza çok sayıda fotoğraf, adres, video gönderilmiş, yüklü miktarda kaçak sigara ve alkol ele geçirilmiş, torbacı diye tabir edilen çok sayıda uyuşturucu madde satıcısı kıskıvrak yakalanmış, terör örgütü adına faaliyet yürüttüklerinden şüphelenilen şahıslar hakkında işlem yapılmıştır. Alınan geri bildirimler neticesinde Biz İzmiriz Projesi'nin ikinci etabının yapılması planlanmakta olup proje kapsamında, il merkez ve dış ilçelerinde 10 bin kişiye ulaşılması hedeflenmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.