İzmir

TOKİ, Kemalpaşa'da ihaleye çıkıyor

13:09 07 Eylül 2017
TOKİ, Kemalpaşa'da ihaleye çıkıyor

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak 679 konuttan oluşan karma projenin ihalesinin 28 Eylül'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Kemalpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 679 konuttan oluşacak yeni projenin yapım ihalesi 28 Eylül'de yapılacak.

İhale tarihinin netleşmesiyle Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet ile birlikte projenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, uzun uğraş ve çalışmalar sonucunda Kemalpaşa’da yepyeni bir konsept ile TOKİ tarafından konut yapımına başlanılacağını belirtti.

Uğurlu, projenin Çambel-Akalan bölgesinde yer aldığına işaret ederek, "Proje kapsamında 679 adet konut, 22 adet ticaret alanı, cami, 16 derslikli ilkokulu ve 16 derslikli ortaokulu inşa edilecek. Proje konutlar dışında bir çok isteğe yanıt verecek. Bizim ve Kemalpaşalı hemşerilerimizin hayali olan bir projenin daha hayata geçmesi bizleri oldukça sevindirdi." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de 600 dönüm alanda uygulanacak proje ile bölgenin gelişeceğine dikkati çekerek, "Proje etap şeklinde yapılacak ve en kısa sürede tamamlanacak. Belediye başkanımızın yaptığı çalışmalarla Kemalpaşa baştan başa yeniden inşa edilecek. Kemalpaşa'ya ve Kemalpaşalılara hayırlı-uğurlu olsun diyorum." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.