İzmir

GÜNCELLEME 2 - Ölümlü kazaya karıştığını itiraf eden yazar Serbes, tutuklandı

17:37 28 Eylül 2017
GÜNCELLEME 2 - Ölümlü kazaya karıştığını itiraf eden yazar Serbes, tutuklandı

İzmir'de 22 Eylül'de otomobil sürücüsü ve kızının öldüğü, eşinin ağır yaralandığı kazaya karışan otomobili kendisinin kullandığını sosyal medya aracılığıyla itiraf eden yazar Emrah Serbes, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Serbes, sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraftaki notta, kazaya karışan otomobili kendisinin kullandığını, yaşadığı şokla kazayı itiraf edemediğini, kazayı üstlenen arkadaşının cezaevinde kendisinin yerine tutuklu bulunduğunu, vicdan azabı çektiğini belirterek, "Teslim oluyorum. İtirafımdır." yazılı mesaj paylaştı.

Notu paylaşmasının ardından Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Serbes, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Serbes'in sorgusunda sosyal medyada paylaştığı nottaki ifadelerini tekrar ettiği ve "Yaptığım suçu kabul ediyorum, yaptığımın bir suç olduğunu biliyorum ve verilecek her türlü cezaya razıyım." ifadesini kullandığı öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin sağlık kontrolü ve ardından cezaevine götürdüğü Serbes, adliye çıkışında bir gazetecinin "Neden kaçtınız" sorusuna yanıt verdi.

Serbes, "Ölenlerin yakınlarından özür dilerim. Hiçbir şey bir genç kızın hayatı etmez, yere batsın Emrah Serbes. Benim soyadım Serbes sonunda 'T' yok, bundan sonra benim sonumda hiçbir şey yok. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacağım. Keşke ben ölseydim o kazada. Herkesten çok özür dilerim." ifadelerini kullandı.

- Baba ve kızı hayatını kaybetmişti

İzmir-Aydın Otoyolunda 34 NT 5005 plakalı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV 9335 plakalı otomobille çarpışmış, sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik kaza yerinde yaşamını yitirmiş, eşi Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı.

Sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Nilgün Özçelik, buradaki müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru gözaltına alınmıştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.