İzmir

İzmir Tiyatro Günleri "80 oyunla" geliyor

10:49 15 Ekim 2017
İzmir Tiyatro Günleri "80 oyunla" geliyor

Bu yıl 35'inci kez düzenlenen ve 16 gün sürecek Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri kapsamında yerli ve yabancı 80 tiyatro oyunu İzmirlilerle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri, 21 Ekim'de saat 20.00'de, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek Erdal Beşikçioğlu’nun uyarlayıp yönettiği "Woyzeck Masalı" adlı oyunla başlayacak.

Tiyatro Günleri kapsamında 7 uluslararası, 17 ulusal, 16 yerel ve 20 çocuk oyunu ile 27 sokak gösterisi sahneye konulacak. Oyunlar İzmir Sanat, İsmet İnönü Sanat Merkezi, Sabancı Kültür Merkezi, Gençlik Tiyatrosu, Deniz Baykal Kültür Merkezi ve Tepekule Kongre Merkezi gibi farklı salonlarda ve ilçelerde sergilenecek.

Ulusal ve uluslararası oyunların bilet fiyatları 10 lira, İzmirli tiyatro gruplarının ve sokak tiyatrolarının gösterileri ise ücretsiz olacak. Biletler İsmet İnönü Kültür Merkezi, İzmir Sanat ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve www.izmir.bel.tr/kultursanat adresinden temin edilebilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.