İzmir

Selçuk'ta turizm, seyahat, eğlence ve misafirperverlik konferansı

18:13 20 Ekim 2017
Selçuk'ta turizm, seyahat, eğlence ve misafirperverlik konferansı

Selçuk Belediyesi ile Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği işbirliğine Uluslararası Turizm, Seyahat, Eğlence ve Misafirperverlik Konferansı düzenlendi.

Selçuk Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen konferansın açılışında konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, ilçede turizmle ilgili bir konferansın yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçenin kültür ve medeniyetin birleştiği bir kent olduğunu belirten Bakıcı, "Selçuk turizmin Türkiye'deki önemli başkentlerinden birisi olmasının yanı sıra, çeşitlendiği bir kent. Burası deniz, kum, güneş turizminin yanı sıra kültür turizminin de merkezlerinden biri olmayı hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Sosyal Bilimler Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sabah Balta da teması uluslararası turizm, seyahat, eğlence ve misafirperverlik olan konferansa 50 bildiri ile katılım sağlandığını aktararak, "120 kadar da katılımcımız var. Katılımcılarımızın bir çoğu Türkiye'den. Sektörün tüm çatılarının konukseverlik teması ile incelenmesi, bu konuda hizmet eden araştırmalar ve bu araştırmaların bildiri olarak sunulması konferansın temel amacı." değerlendirmesinde bulundu.

Konferans, yarın sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.