İzmir

İzmir'de AK Parti'den engellilere WhatsApp hattı

13:36 21 Kasım 2017
İzmir'de AK Parti'den engellilere WhatsApp hattı

AK Parti İzmir Engelli Koordinasyon Merkezi, "İletişimde engelleri kaldırıyoruz" sloganıyla kent genelindeki engellilere her an ulaşabilmek için WhatsApp hattı açtı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre daha önce İzmir'deki engellilerle SMS aracılığıyla iletişim kuran AK Parti İzmir Engelli Koordinasyon Merkezi, engellilere 7 gün 24 saat hizmet sunabilmek için hazırlıklarını tamamladı.

Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Uğur Baran, açtıkları "0532 177 00 50" numaralı WhatsApp hattıyla iletişim ağını genişlettiklerini, böylece kent genelindeki tüm engelli vatandaşlara daha kolay ulaşabileceklerini vurguladı.

Özellikle, Ödemiş, Kınık ve Kiraz gibi kent merkezine uzak ilçelerde oturan engelli vatandaşlara ulaşmak için yeni bir WhatsApp iletişim hattı kurduklarını kaydeden Baran, şunları kaydetti:

"Özellikle uzak ilçelerde yaşayan engelli vatandaşlarımızın, il başkanlığımıza gelmeleri zor oluyor. Bizler tüm gücümüzle ziyaretler yapıyoruz, ancak yoğunluğumuzdan ulaşamadığımız, yetişemediğimiz vatandaşlarımız oluyor. Bundan böyle bu sorunu gidereceğiz. 0532 177 00 50 numaralı WhatsApp iletişim hattımızdan, engelli vatandaşlarımıza 7 gün 24 saat hizmet vereceğiz. Bizler vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.