İzmir

14 yıllık eşine görülmemiş işkence

15:28 05 Aralık 2017 3 Yorum Var
14 yıllık eşine görülmemiş işkence

İzmir Buca'da U.C., 14 yıllık eşini kıskandığı iddiasıyla oklava ve kemerle öldüresiye dövüp parmağını kırdı. U.C'nin daha önce de eşinin üzerinde sigara söndürdüğü öğrenildi

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 83. yıl dönümünde İzmir Adliyesi'nde bir kadının 14 yıllık kocasından oklava ve kemerle öldüresiye dövülmesinin davası görüldü.

Geçen Ağustos ayında Buca'da oturan U.C., işten eve geldikten sonra kıskandığı için 14 yıllık eşi S.C.'ye görülmemiş işkence yaptı. U.C., oturdukları evin kapı ve pencerelerini kapattıktan sonra kurbanı gibi davrandığı eşi önce oklavayla dövmeye başladı.

Acıya daha fazla dayanamayan S.C., eşine direnince bu kez de parmağına vurdu ve kırdı. Oklavanın kırılması üzerine bu kez belindeki kemeri çıkartan U.C., eşini dövmeye devam etti. U.C.'nin, 2 çocuk annesi eşi S.C.'nin vücudunda daha önce de sigara söndürdüğü de ortaya çıktı.

İŞKENCECİ KOCA TUTUKLANDI

Kocasının işkencelerine daha fazla dayanamayan S.C., polise sığınıp eşinden şikayetçi oldu ve eşi tutuklandı. S.C.'ye Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü sahip çıktı. S.C, agustos ayından bu yana yakılarının yanında kalmaya başladı. Bu arada şikayet üzerine eşine işkence yapan koca hakkında, eziyet etme, hakaret etme, kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit ve yaralama suçlarından dava açıldı.

Davaya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de müdahil oldu. U.C., 32'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi kıyamet alameti
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mete 6 yıl önce Şikayet Et
    Melek gibi görünen eniştemiz 45 yıllık eşine fiziksel ve sözlü şiddet uyguladığını duyu duymaz telefon açtım seni balkondan atmaya geliyorum derhal o evden uzaklaş dedim ablamı aldım geldim şimdi mazlumu getirin diye kirizlere giriyormuş, ablam insan olduğunun farkına vardı çok rahat. 3 oğlu var üçünde babaları gibi.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık bu işlerin içinden nasıl çıkacağız.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.