İzmir

İZTO üyeleri için kredi protokolü

13:29 13 Aralık 2017
İZTO üyeleri için kredi protokolü

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ile Vakıfbank arasında uzun vadeli ve uygun faizli kredi kullanımına yönelik protokol imzalandı.

İZTO binasında gerçekleştirilen törende konuşan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, üyeleri açısından finansman konusunun önemli olduğunu ve bunu temin ederken de uygun şartların sağlanması gerektiğini belirtti.

İşini büyütmek isteyen, günlük ihtiyaçlarını karşılamak isteyen üyelerinin yanında olduklarını aktaran Demirtaş, "2001'den bu yana üyelerimize özel şartlarla kredi imkanı sunan 18 banka ile 52 protokol imzaladık. Özellikle son bir senede birçok kredi protokolü hayata geçirdik. Sene başında hükümetimizin ve TOBB'un desteği odamızın özverisiyle hayata geçirilen nefes kredisinin de yeniden başlatılması için çalışıyoruz. Oda olarak her türlü fedakarlığı yapmaya, üyelerimizin düşük faizli kredi kullanması için düşük faizli mevduat almaya hazırız." dedi.

Vakıfbak Ege 1. Bölge Müdürü Tuna Turgut ise oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarını özel maliyetlerle karşılanacağını belirterek protokol kapsamında TURSEFF ve Dünya Bankası kaynaklı enerji verimliliğine yönelik 84 aya varan vadeler ve uygun maliyetlerle kredi imkanı sunduklarını ifade etti.

Vakıfbank Ege 2. Bölge Müdürü Hayati Yaman da daha önce yaptıkları protokolün revize edildiğini ifade ederek İzmir'e ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Demirtaş ile Vakıfbank Bölge Müdürleri arasında protokol imzalandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.