İzmir

Havuz patladı! Duyan sahile akın etti

09:07 27 Ocak 2018 4 Yorum Var
Havuz patladı! Duyan sahile akın etti

Karaburun Küçükbahçe açıklarında faaliyet gösteren bir balık üretme çiftliği şirketine ait havuz patladı.

Karaburun Küçükbahçe açıklarında faaliyet gösteren bir balık üretme çiftliği şirketine ait havuz patladı. Yaklaşık 80 ton çipura ve levrek kaçtı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımları gören olta tutkunları Küçükbahçe’ye akın etti. Sahil, kıyı balıkçıları ile dolarken Manisa ve Akhisar gibi uzak noktalardan da gelenlerin olduğu öğrenildi.

İzmir’in Karaburun ilçesine ait Küçükbahçe mahallesi açıklarında konuşlanan balık çiftliği havuzlarından bir tanesi bu sabaha karşı şiddetli rüzgar nedeniyle patladı. Havuzda bulunan 80 ton ağırlığındaki çipura ve levrek cinci üretme balıkları denize kaçtı. Durumun sosyal medyada paylaşılmasıyla Küçükbahçe oltacı akınına uğradı. Tüm sahili kaplayan otla balıkçıları, attığı her olta ile balık yakalamayı başarırken, kovalar doldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle dün gece dağıldığı öğrenilen balık havuzunun bulunduğu Küçükbahçe Koyu’ndan çıkmayan üretme balıkları, amatör olta balıkçılarını sevindirdi. Balık üretme şirketinin adı öğrenilemezken, bölgeye akın sürüyor.

 

 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Kime niyet kime kısmet diyelim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Eyup eyups 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence guzel olmus patlamasi.okadar balik simdi dogada ciftlesip daha da cogalcaklar ekolojik sisteme faydasi olur. Hep tutacak deil ya sirketler bi faydask dokunsun dogaya kacan baliklar cogalsinlar zaten nesli tukencek bu gidisle
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hoca kılıklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Acaba helal mi tutulan balıklar
    Cevapla
  • Akdenizli 6 yıl önce Şikayet Et
    O Balıklar kesin Yunan'a kaçıp iltica da bulunmuştur. Yunanla yeni bir kriz kapıda bekliyor. Birkaç Vatan hainini geri alamazken, 80 Ton Balığı nasıl alacağız acaba!
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah iyiliğini versin kardeşim iyi güldüm ağlanacak halimize
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.