İzmir

TÜGVA'dan Zeytin Dalı Harekatı’na destek

20:25 30 Ocak 2018
TÜGVA'dan Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşların desteği sürüyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aliağa Temsilcisi Muhammed Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamda, 20 Ocak'ta başlattıkları "Kardeşten Kardeşe Kelam, Kucak Dolusu Selam" projesi kapsamında, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan kahraman Mehmetçiklere moral mektubu gönderme için kampanya başlattıklarını söyledi.

Bunun için Aliağa Demokrasi Meydanı'nda bir stant açtıklarını bildiren Doğan, toplanan mektupları dün Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun’a teslim etmeyi planladıklarını ancak gösterilen yoğun ilgiden ve gelen aşırı talep üzerine etkinliklerini bir hafta daha uzatma kararı aldıklarını kaydetti.

Doğan, çok sayıda duygu dolu mektup aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kendini Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, milletimizin değerli evlatları olan şanlı askerimizin yanında gören, 'Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar destekliyoruz.' diyen ve mektuplarıyla projemize katılarak askerlerimize moral kaynağı olmak isteyen tüm vatansever halkımızı 4 Şubat Pazar günü Demokrasi Meydanı’nda tekrardan açacağımız standımıza davet ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.