İzmir

Şehit Aydoğan'ın ismi kütüphanede yaşatılacak

17:56 06 Şubat 2018
Şehit Aydoğan'ın ismi kütüphanede yaşatılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Tire Kutsan Anadolu Lisesi’nde Şehit Polis Memuru İsmail Aydoğan adına yaptırılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Törende konuşan Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, şehit Aydoğan’ı rahmetle andığını belirterek, özellikle güvenlik kuvvetlerinin görevlerini yaparken her türü zorlukla karşılaşabildiğini vurguladı.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge de ÇOGEP çerçevesinde zenginleştirilmiş bir kütüphane projesinin hayata geçirildiğini söyledi.

Bu projenin, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak hedefiyle başlatıldığını aktaran Özge, "Bugün açılışını yapacağımız kütüphanemize 2006 yılında İzmir il merkezinde motosikletli polis timlerinde görev yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen İsmail Aydoğdu'nun adı verilmiştir." dedi.

Şehit polis Memuru İsmail Aydoğan’ın amcası Şahmaran Aydoğan ise böyle bir açılışla kendilerini onurlandıranlara sonsuz şükranlarını sundu.

Tören, İsmail Aydoğan’ın adının verildiği kütüphanenin açılışı ve katılımcıların kütüphaneyi gezmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.