İzmir

AK Parti İzmir İl Başkanlığındaki görev değişikliği

23:53 15 Şubat 2018
AK Parti İzmir İl Başkanlığındaki görev değişikliği

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na atanan Aydın Şengül havalimanında partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Şengül AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Mahmut Atilla Kaya ile geldiği havalimanında partililere seslendi.

Kendisini karşılayan partililere teşekkür eden Şengül geçmişte teşkilatta birçok görevde bulunduğunu, görevlerini yerine getirirken yüreğini ortaya koyduğunu söyledi.

Bütün dava arkadaşlarını kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Şengül son süreçte kendisine gösterilen teveccühün hayatının en büyük ödülü olduğunu belirtti.

- "Makam mevki çatışmalarını bir kenara bırakacağız"

Şengül şunları kaydetti:

"Biliyorum ki sizin aranızda belki en mükemmeliniz ben değilim, belki daha değerli arkadaşlar var, bugün bana bu görev tebliğ edildi, şunu çok iyi bilin bu yolda tek başıma hiç bir şey yapamam, sizler bana destek olursanız hepimiz bir olursak İzmir'de 2002 heyecanını yeniden başlatacağımıza, susadığımız başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Görevimi yaparken eğer yanlış yaparsam beni uyarın, doğru yaparsam bana yardımcı olun. Hepiniz kendinizi benim yerime koyun, hepiniz il başkanı olun. Bizim davamız büyük. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum, bugün kendisiyle beraberdik, kendisi bana görevi tebliğ ederken gözlerime baktı, 'Aydın sen biliyorsun, Allah yolumuzu açık etsin' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın beklentilerini gerçekleştirmek için teşkilatımızdaki makam mevki çekişmelerini bir, kısır çekişmeleri bir tarafa bırakacağız, ülkemizdeki dirilişi burada başlatacağız, İzmir'in özlediği hizmetleri güçlü bir teşkilatla başaracağız. İzmir'i beraber yöneteceğiz, kararları beraber alacağız, aile olacağız, başarı kendiliğinden gelir zaten. Çalışmalara başlayacağız bir an önce koşmak için herkesin koşması lazım."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.