İzmir

Göztepe, Demba Ba ile güldü

16:08 11 Mart 2018
Göztepe, Demba Ba ile güldü

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 yenen Göztepe, iç sahadaki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Bornova Stadı'nda ilk yarıyı Demba Ba'nın golüyle 1-0 önde tamamlayan Göztepe, ikinci devrede yine Demba Ba'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Antalyaspor, Souleymane Doukara ile farkı 1'e indirse de Göztepe, müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.


- Göztepe, iç sahada kaybetmiyor


Bu sezon 11. galibiyetini alarak puanını 39'a çıkaran sarı-kırmızılı ekip, iç sahada başarılı sonuçlarını sürdürdü.

Sahasındaki son yenilgisini Beşiktaş karşısında 3-1'lik skorla yaşayan Göztepe, daha sonra çıktığı 6 müsabakada 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.


- Demba Ba 4 gole ulaştı


Ara transfer döneminde Göztepe kadrosuna dahil olan Senegalli futbolcu Demba Ba, 6. maçında 4 gole ulaştı.

Golcü oyuncu, daha önce 3-3 berabere biten Osmanlıspor ve Göztepe'nin 1-0 galip tamamladığı Demir Grup Sivasspor müsabakalarında birer gol atmıştı.

Antalyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Andre Poko ile Selçuk Şahin, ligde gelecek hafta yapılacak Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.


- Antalyaspor deplasmanda yine kazanamadı


Bu sezon ligde dış sahada galibiyeti bulunmayan Antalyaspor, İzmir deplasmanından da mağlubiyetle ayrıldı. Antalya temsilcisi, deplasmanda oynadığı 12 maçta 8 mağlubiyet ve 4 beraberlik yaşadı.

Antalyaspor'un Göztepe karşısında tek golünü atan Doukara, kırmızı-beyazlı formayla ikinci golüne ulaştı. Doukara, daha önce 2-1 kazandıkları Kayserispor maçında gol atmıştı. Doukara, ilk yarıda formasını giydiği Osmanlıspor'da da ligde 2 kez fileleri havalandırmıştı.

Antalyaspor'da gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen William Vainqueur, Hakan Özmert ve Emre Güral'ın yanı sıra kırmızı kartla cezalandırılan Ondrej Celustka, gelecek hafta Kasımpaşa ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan, müsabakayı 468'i Antalyasporlu olmak üzere 8 bin 120 taraftar izledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.