İzmir

İZTO Başkanı Demirtaş'tan AK Parti'ye ziyaret

18:23 15 Mart 2018
İZTO Başkanı Demirtaş'tan AK Parti'ye ziyaret

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, AK Parti İzmir İl Başkanlığına atanan Aydın Şengül'ü ziyaret etti.

Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Aydın Şengül'ün İzmir'in sorunlarını iyi bildiğini, kendisine önemli görevler düştüğünü, meslek odaları olarak her türlü konuda danışmanlık yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Şengül ise İzmir'e kendisini borçlu hissettiğini, İzmir'in kavgayı değil, hoşgörüyü sevdiğini söyledi.

Geçen hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Şengül, şunları kaydetti:

"Kentle ilgili beklentileri bakanlarımıza ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a ilettik. İzmir, Başbakanımızı çok seviyor. Belki geçen yerel seçimde Başbakanımız Yıldırım'a istenilen oy verilmese de ben şunu biliyorum ki İzmir'in büyük çoğunluğu oylama yapsa Başbakanımıza karşı büyük büyük bir sempati var. Siyaset üstü sevgi var. O da bunu biliyor. Bizler partimizin temsilcileri olarak İzmir ile Ankara arasında bir köprü olacağız."

Şengül, nisan ayının ilk haftasında ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını, aynı ay içinde yapmayı planladıkları il kongresine ise Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.