İzmir

Tartıştığı adama sinirlenmesi sonu oldu

12:24 10 Nisan 2018
Tartıştığı adama sinirlenmesi sonu oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, biriyle tartıştığı iddia edilen kafe işletmecisi yaşlı adam, fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Olay, bugün saat 07.00 sırlarında Bostanlı Mahallesi 1803/2 sokakta bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe işletmeceliği yapan 54 yaşındaki Bayram Koç, gece saatlerinde işlettiği kafesini kapatarak T.S. ve M.S. isimli arkadaşlarıyla eğlenmek için Şehitler Bulvarı’nda bulunan başka bir kafeye gitti. Burada uzun bir süre vakit geçiren Koç ve iki arkadaşı, iddiaya göre kafeden çıkacakları sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyle sözlü olarak tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine, kafede bulunan diğer müşteriler duruma müdahale ederek tarafları ayırdı. Daha sonra Koç ve iki arkadaşı kafeden çıkarak kendi işlettiği kafeye gittiler. Yaşadığı olay nedeniyle sinirlenen yaşlı adam, oracıkta fenalaşarak yere yığıldı.

Koç’un kendine gelmemesi üzerine arkadaşları durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine söz konusu adrese ulaşan sağlık ekipleri, Koç’a ilk müdahaleyi burada yaptı. İlk belirlemelere göre, kalp krizi geçirdiği öne sürülen Bayram Koç, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaşlı adamın öldüğünü duyan yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. 

Koç’un cansız bedeni cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Talihsiz adamın kesin ölüm sebebi burada yapılacak olan otopsiden sonda belirlenecek. 

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.