İzmir

ODE Yalıtım Ege'de büyüyecek

15:02 11 Nisan 2018
ODE Yalıtım Ege'de büyüyecek

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2020'ye kadar firmanın toplam cirosu içinde Ege'nin payını yüzde 20'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

İzmir'de bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Turan, firma olarak geçen yıl devreye aldıkları Eskişehir fabrikasıyla birlikte hedeflerini büyüttüklerini belirtti.

Şirket olarak yüzde 20'nin üzerinde büyüyerek cirolarını 300 milyona çıkarmak istediklerini kaydeden Turan, "Amacımız büyümeyi sürdürülebilir kılarak, 2021 yılına kadar 500 milyon lira ciroya ulaşmak. Bu hedefe ulaşmada Ege Bölgesi de bizim için çok önemli. Bu nedenle 2018 yılında başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi'nde büyüme kararı aldık." diye konuştu.

Bu kararı almalarında bölgede büyüyen inşaat sektörünün, bölgenin deprem bölgesi olmasının ve ODE’nin Eskişehir fabrikasının sağladığı navlun avantajının önemli rol oynadığını aktaran Turan şunları söyledi:

"Hedefimiz 2020 yılına kadar ODE’nin toplam cirosu içinde Ege'nin payını yüzde 20'ye çıkarmak. Bu yıl Ege Bölgesi genelinde de eğitimlerimize ağırlık vereceğiz. Bölgede hem ustalara eğitimler vermeyi hem de mimar ve mühendislere ulaşmayı planlıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.