İzmir

Yaşlı köpek 2,5 yıldır her gün bunu yapıyor

09:39 08 Mayıs 2018 3 Yorum Var
Yaşlı köpek 2,5 yıldır her gün bunu yapıyor

İzmir'in Menemen ilçesinde evlenip başka bir kente taşınan sahibinin köpek oteline bıraktığı labrador cinsi 'Lima' isimli köpek, 2,5 yıldır her gün kapının önüne gidip yaklaşık 2 saat sahibini bekliyor.

Menemen ilçesinde 15 yaşındaki 'Lima' isimli köpek, yaklaşık 3 sene önce, geri alınmak üzere Oktay Devecel'in sahibi olduğu köpek oteline bırakıldı. Devecel, her misafiri gibi 'Lima'nın da her türlü gereksinimini karşıladı. Sahipleri, 6 ay boyunca ödemeleri gereken ücreti ödedi, 'Lima'yı ziyarete gelip sevdi. Ancak 'Lima'nın sahibi, yaklaşık 2.5 yıl önce evlenip başka şehre taşındı ve evlendiği eşi köpeği istemedi. Bu andan sonra 'Lima'yı ne ziyarete gelen oldu, ne de otel sahibine ücreti ödendi.

Oktay Devecel, 'Lima'nın her gün uyanır uyanmaz kapının önüne gittiğini ve burada yaklaşık 2 saat eski dostunu beklediğini vurgulayarak, "Lima çok tatlı ama yaşlı bir köpek, bu yüzden kimse sahiplenmiyor. Onu kapının önünde görünce içim çok acıyor. Ücretleri ödenmese bile o hep benimle olacak" dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef , hayat acımasız hanım ı önce ölen erkeğin halide böyle oluyor. Yalnızlık....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Pinar alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarim onun orada kalmasına neden olanlar günyüzü hiç goremezler .o evine istemeyen eş acılar icinde yaşar. Vicdansız insanlar.
    Cevapla
  • Abdülhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden de razı olur inşallah Koca yürekli adam.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar Allah ın bize emanetleri onları horlamayın yazın kaplara su koyun yiyecek bırakın kışın... onlara çok merhamet ediyorum
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.