İzmir

Aziz Yıldırım, İzmir'de iki basketbol sahasının açılışını yaptı

15:02 12 Mayıs 2018
Aziz Yıldırım, İzmir'de iki basketbol sahasının açılışını yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İzmir'in Torbalı ve Ödemiş ilçelerinde "1907 Okul 1907 Pota" projesi kapsamında iki basketbol sahasının açılışını gerçekleştirdi.

"1907 Okul 1907 Pota" projesi kapsamında ilk olarak Torbalı ilçesindeki Özbey İlkokulu'ndaki basketbol sahasının açılışını gerçekleştiren Yıldırım, daha sonra Ödemiş ilçesine bağlı Köseler Mahallesi'ndeki basketbol sahasını hizmete soktu.

Yıldırım, burada düzenlenen törende yaptığı konuşmada,"1907 Okul 1907 Pota" projesinin tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Köseler Mahallesi'ndeki saha için emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe Kulübü olarak buradaki amacımız, çocuklarımızın özellikle dünyada da popüler olan basketbola yönelmelerini sağlamak, bu sahalarda spora kendilerini adamalarını sağlamaktır. Bundan sonra da 5 bin sahayı devletle beraber el ele ülkenin her yerinde yapmaya çalışacağız. Bu bölgede de ihtiyacı olanlar ilçe ve dernek başkanlarının vasıtasıyla bize ulaşırlarsa gereken desteği sağlayacağız. Fenerbahçe Kulübü olarak 1907 Okul 1907 Pota projemiz tüm hızıyla devam edecektir."

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Ergin de konuşmasında, merhum başbakanlardan Şükrü Saracoğlu'nun Ödemişli olduğunu, onun ismini ilçede yaşatmaya gayret ettiklerini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.