İzmir

Gelinin bavulundan çıkanlar şoke etti!

15:58 14 Mayıs 2018
Gelinin bavulundan çıkanlar şoke etti!

İzmir'in Dikili ilçesinde, düğününde takılan altın ve paralarının çalındığını öne sürerek şikayetçi olan gelin, 3 sahte kimlik ile bavulunda yüklü miktarda altın ve parayla yakalandı.

İzmir'in Dikili ilçesinde düğünde takılan altın ve paraların çalındığını öne sürerek jandarmaya başvuran gelin, dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı. 3 sahte kimlikle yakalanan G.Y'nin bavulunda 67 bin lira değerinde altın ve ziynet eşyası ile 5 bin lira ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Deliklitaş Mahallesi'nde jandarmaya başvuran G.Y'nin, "düğünde kendisine takılan altın ve paraların bir kısmının çalındığını, ev halkından şüphelendiğini" öne sürerek şikayetçi olması üzerine çalışma başlattı.

İfadesi alınan G.Y'nin İstanbul'daki bir hastanede doktor olarak bir süre çalışıp ayrıldığını, İzmir'de ikinci evliliğini yaptığını söylemesi üzerine hastaneyle irtibata geçen ekipler, kadının beyanının doğru olmadığını tespit etti.

G.Y'nin bulunduğu eve giden ekipler, gelinin evden ayrıldığının söylenmesi üzerine fiziki takip başlattı.

3 SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI 

Düzenlenen operasyonla Menemen ilçesinde üzerindeki 3 sahte kimlikle yakalanan G.Y'nin bavulunda 67 bin lira değerinde altın ve ziynet eşyası ile 5 bin lira ele geçirildi.

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan G.Y, İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü

 

YORUMLAR

  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzerinde neredeyse 500 bin tl'ik altın var...
    Cevapla
  • sed 5 yıl önce Şikayet Et
    aklima suslenmis inek geldi bu makaleyi okuyunca, nedenki?
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.