İzmir

Menderes Belediye Başkanı Soylu:

20:06 26 Mayıs 2018
Menderes Belediye Başkanı Soylu:

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Büyükşehir Belediyesinin yapmadığı yol çalışmalarını kendilerinin gerçekleştirdiğini belirtti.

Başkan Soylu, yaptığı basın açıklamasında, Menderes'de yaklaşık 1 yıldır yol sorunlarının olduğunu İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU'nun ilçeye yaptığı zulmün herkesin dilinde olduğunu aktardı.

Seçim döneminde gölge oyunlarının oynandığını ileri süren Soylu, şunları kaydetti:

"Seçim arefesinde başlatılan gölge oyunlarıyla bizi vatandaşımızla karşı karşıya getirmeye çalıştılar ama bunda başarılı olamadılar. Çünkü benim Menderesli hemşehrim yapılan oyunun farkında. Aylardır sözde hizmet verdiklerini ifade edenler yolları kazıp bırakıp, bozuk, çukurlu yollara bizi mahkum etti. Defalarca mağduriyetimizi dile getirmemize rağmen bizi duymazlıktan, görmezlikten geldiler. Sonunda yaşadığımız sıkıntıya kendimiz çözüm olmak için İzmir Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken işi biz yapmaya başladık. Çünkü biz bugüne kadar kimsenin gölgesinde kalmadık, kimsenin de gölgesi olmadık. Vatandaşımızın karşısına hep verdiğimiz sözlerle ve bu sözleri tutarak çıktık."

Soylu, ilçedeki yol sorununun görmezden gelinmesi nedeniyle bozuk yolların yapımı için kendilerinin harekete geçtiklerini ve tüm kurumlara 15 Ocak 2018 tarihinden sonra belirtilen noktalarda çalışmaya izin verilmeyeceği uyarısını yaptıklarına dikkat çekti.

Kendilerinin başlattı çalışma sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçeyi önemsemeye başladığını ifade eden Soylu, şunları aktardı:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi kimseyi kandırmasın. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmir’in padişahı değildir. Kafasına göre istediği yeri kazamaz, kazdığı gibi de aylarca açık bırakamaz. Yeter, Menderesi ve benim Menderesli hemşehrilerimi siyaset oyunlarınıza artık dahil etmeyin. Haberlerde tehditten bahsediyorlar. Neyi kimi tehdit etmişim. Söylediğim tek bir şey var. Ben size burada çalışma yaptırmam. Evet yine söylüyorum. Menderes'te siyasi oyunlar içinde hizmet vermek isteyenlere geçit vermeyeceğim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.