İzmir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Ödemişlilerle buluştu

23:37 29 Mayıs 2018
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Ödemişlilerle buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, vatandaşın AK Parti'ye güvendiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Dağ, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığını ziyaret etti, ardından İlçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ödemiş ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, bölgeye birçok yatırım gerçekleştirildiğini, Beydağ Barajı'nın tamamlandığını, devlet hastanesinin yapıldığını, yol çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.

Ödemiş ve çevresinde tarım faaliyetlerinin yoğun olarak gerçekleştirildiğine dikkati çeken Dağ, özellikle süt ve yem fiyatları konusunda tarımla uğraşanları destekleme çalışmaları yaptıklarını anlattı.

Seçimlerinin büyük önem taşıdığına işaret eden Dağ, şöyle konuştu:

"Seçimlerin hepsi önemli ama bizim bu seçimde bir farkımız var. Bir tarafta Cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız, diğer tarafta da Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimini yapacağız. Vatandaşımız 'Yaparsa yine AK Parti yapar' diyor. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde önümüzdeki süreçte yine birçok hizmeti yapmaya gayret edeceğiz."

Dağ, Ödemiş'teki ziyaretlerinin ardından Bademli Mahallesi'ndeki 5 bin kişilik iftar programına katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.