İzmir

İzmir'de trafik tedbirleri

12:37 15 Haziran 2018
İzmir'de trafik tedbirleri

İzmir Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik birimleri bayram süresince kent trafiğinde bir olumsuzluk yaşanmaması için ek önlemler aldı.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün sorumluluk sahasındaki karayollarını, otoyol girişlerini ve ilçe emniyet müdürlüklerini ziyaret ederek, alınan tedbirler hakkında bilgi aldı.

Aşkın, mutlu günün acıya dönüşmemesi için trafik kurallarına uyulmasını istedi

İzmir genelinde trafik tedbirlerini artırdıklarını, trafikte herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için yol güzergahları boyunca trafik ekipleri yerleştirdiklerini belirten Aşkın, "Trafik ekiplerimiz kazaların yaşanmaması, can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için kentteki denetimlerini bir disiplin içinde kararlılıkla sürdürüyor." diye konuştu.

- Jandarma ekiplerinin denetimleri

İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri de sorumluluk sahalarında trafik önlemleri aldı. Yol güzergahlarında oluşturulan kontrol noktalarında görev alan ekipler, uygulama yaptıkları araçlardaki vatandaşlarla da bayramlaşıyor.

İl Jandarma Komutanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "5 Haziran'da başlayan trafik denetimlerimiz Ramazan Bayramı süresince vatandaşların güven ve huzur içinde bayramı geçirmeleri, seyahat güvenliği ve olası trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla denetimlerimiz sürmektedir. İzmir İl Jandarma Komutanlığı her zaman olduğu gibi bu bayramda da vatandaşımıza hizmet etmekten onur ve gurur duymaktadır." denildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.