İzmir

"Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek"

16:00 15 Haziran 2018
"Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek"

AK Parti İzmir milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, terör örgütleriyle eş zamanlı olarak mücadele ettiklerini ve bunun sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

Çankırı, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluştuğunu ve onların sorunlarını dinlediğini bildirdi.

Türkiye'nin terörle mücadelesinin sadece yurt içinde değil yurt dışında da devam ettiğini belirten Çankırı, "Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Tüm terör örgütleriyle eş zamanlı olarak mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi sonuna kadar sürecektir. Terör örgütlerinin ülkemizi hedef alan kara propaganda, finansman ve eleman temini başta olmak üzere faaliyetlerinin sona erdirilmesi için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Terörden en fazla zararı bölge halkının gördüğüne işaret eden Çankırı, terör örgütlerinin bölge halkı üzerindeki baskısını ortadan kaldırdıklarını kaydetti.

Çankırı, Suruç'taki AK Parti'lilere yönelik saldırıya ilişkin ise "Bayram arifesinde demokratik haklarını kullanan ve seçmenlere kendini anlatmaya çalışan bir milletvekili adayını durdurmaya çalışmak, can almak son çırpınışları gösteriyor. Amaç birliğimizi bozmak, karışıklık çıkartarak seçimleri sabote etmek Türkiye'yi zayıf düşürmek. Ancak biz millet olarak birlik ve beraberliğimizi korudukça ülkemizin huzurunu hedef alan bu şer odakları asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.